Srajce

Naša storitev za srajce je, čisto preprosto, najboljša na trgu. Začne se z individualnim pregledom pred določitvijo postopka čiščenja, vmesni postopek, ki zahteva 7 korakov, zaključi pa se z ročno končno obdelavo.

Lahko vam obljubimo, da bo z našo pomočjo vsakdanje jutranje oblačenje postalo prijetno in osrečujoče doživetje. Naša storitev zagotavlja srajco s čistim ovratnikom in zapestniki, ki jo lahko takoj oblečete in je strokovno zlikana za kar najboljši videz in počutje.

Zakaj izbrati naše storitve?

Vaše srajce bodo zdržale 30–40 % dlje

Naš postopek je posebej zasnovan za učinkovito čiščenje pri nižji temperaturi, z negovalnimi šamponi brez dodajanja belil. 7 korakov močno omili postopno bledenje in tanjšanje tkanine. Vaše srajce bodo zato zdržale 30–40 % dlje, saj je naš čistilni postopek prijazen do tkanin. Bistvena razlika med našimi postopki in skrbnostjo za srajce in vsemi drugimi pa ni samo v dolgoročnem rezultatu, ampak v vsakokratnem izidu. Čistejše, bolj sijoče srajce in bleščeče bele bluze! Skratka, vaše srajce bodo dlje ostale lepe, z njimi pa tudi vi.

Postopek končne obdelave

Naša vrhunska oprema za končno obdelavo nam omogoča, da se posvetimo vsakemu detajlu srajce. Ovratnike in zapestnike natančno zlikamo in zravnamo do popolnosti. Vsako srajco ročno dokončamo in pakiramo po želji stranke.

Tekavec metoda čiščenja obsega:

  1. Pregled pred čiščenjem.
  2. Ročno lokalno odstranjevanje madežev.
  3. Nežno čiščenje, ki odstrani umazanijo.
  4. Ponovitveni postopek po potrebi.
  5. Ročna obdelava s čisto paro.
  6. Po potrebi popravilo šivov.
  7. Končni pregled.