Prti, perilo in posteljnina

Naša storitev z ročno končno obdelavo vključuje odstranjevanje madežev, ročno likanje, manjša popravila, pregled in pakiranje. Posteljnino zavijemo po vaši želji za čim lažje preoblačenje postelj. Svilene in lanene rjuhe zahtevajo izdatno ročno obdelavo, za kar vedno odlično poskrbimo.

Namizno perilo, prti, ipd.

Skoraj vse vrste namiznega perila in prtov zahtevajo izdatno likanje in obdelati jih je treba s skrbjo in pozornostjo. Čistilnica Tekavec posveča posebno pozornost namiznemu perilu in vam končni izdelek vedno preda tako opranega kot tudi očiščenega najvišje kakovosti. Ker pa stremimo k vašemu zadovoljstvu, imamo na voljo tudi šivanje vseh vrst prtov in nadprtov po vaših željah in osebni meri.

Storitev vključuje tudi nasvete, izbiro najprimernejših materialov, barv in/ali vezenin z vašim imenom podjetja ali osebe.

Naših vrhunskih storitev se poslužujejo restavracije, okrepčevalnice, saloni in welness centri, hoteli, prenočišča in številni drugi. Pokličite nas na 031 644 548 in poskrbeli bomo tudi za redno dostavo na vašo lokacijo.