Poročne in krstne obleke

Čistilnica Tekavec ima poseben občutek za čiščenje in ohranjanje poročnih oblek pa tudi za vzdrževanje visoke mode. Lahko si oddahnete, ker veste, da so pri Čistilnici Tekavec vaša oblačila izpod rok znanih oblikovalcev, izdelana po vaši meri ali družinska dediščina, v varnih rokah. S skrajno natančnostjo in pozornostjo bomo odlično poskrbeli tako za starinske toalete kot za poročne obleke z opremo s pomočjo najnaprednejših in do okolja odgovornih metod.

Vaša poročna obleka je daleč najbolj pomenljiv kos oblačila, ki ga boste kdaj kupili. Njena sentimentalna vrednost se bo s časom še povečala. Ker ste v nakup ali najem vložili veliko truda, čustev in denarja, sta čiščenje in ohranitev poročne obleke stvar, o kateri je treba začeti razmišljati čim prej.

Naš postopek čiščenja in ohranjanja je najbolj ekološka metoda na voljo. Čiščenje in metodologija konzervacije pa je primerna tudi za dolgotrajno shranjevanje tekstila. Vse uporabljene snovi so 100-odstotno naravne.

Prosimo, pokličite našega vodjo za oblačila na številko 031 644 548 in mu razložite svoje želje glede čiščenja in shranjevanja. Pakiranje in shranjevanje po meri.

Žensko poročno obleko vam na željo zapakiramo v elegantno škatlo s svilnatim papirjem, v kateri jo lahko tudi shranite. Na podoben način v škatle po meri skrbno zapakiramo kakršnokoli kombinacijo izdelkov za priročno rabo na potovanju, darilo ali enostavnejše shranjevanje.

Čistilnica Tekavec si prizadeva za to, da bi bili vaši posebni življenjski dogodki popolni. Zaupajte nam svoja oblačila in poskrbeli bomo, da bodo tako dobro očiščena in shranjena, da se bodo lahko prenašala iz roda v rod.