O nas (since 1973)

40 Let tradicije čistilnica Tekavec

Naše temeljne vrednote:

  1. Ustvarjanje odprtega, strokovnega in varnega okolja za vsa vaša oblačila.
  2. Gradnja poštenih in zaupanja vrednih odnosov, ki vodijo v dolgotrajno sodelovanje z odkrito komunikacijo.
  3. Izmenjava in odprtost za znanje in ideje v podjetju, medsebojna podpora in neprestano izobraževanje na področju oblačilne industrije z najnovejšimi metodami na trgu.
  4. Črpanje navdiha in motivacije iz sprememb in inovacij ter Vašega zadovoljstva in zvestobe.
  5. Olajšati vaš vsakdan, narediti 7 izrednih korakov in z največjo preciznostjo negovati vsa vaša oblačila.

Dolgoletna tradicija, znanje in kakovost sta odliki čistilnice, pralnice in šivalnice Tekavec. Gašper Tekavec je leta 1973 ustanovil družinsko podjetje, tako da njegovo poslanstvo in znanje že od malih nog spremlja in sedaj prenaša njegov sin, mojster vzdrževanja tekstilij, Rok Tekavec. Naj povemo, da smo redko tovrstno slovensko podjetje, ki ponujamo vse vrste storitev iz naše dejavnosti: kemično čiščenje in pranje vseh vrst tekstila, tekstilnih talnih preprog, usnjenih in krznenih oblačil, merino posteljnine, šotore in baldahine, zavese, nudimo pa vam tudi vsa šiviljska popravila, tako da je naša ponudba resnično celostna.

Edini v Sloveniji uporabljamo postopek imenovan 7 korakov pred končnim pregledom, ki so naša dolžnost za vrhunsko nego vaših oblačil. Vse postopke izvajamo izurjeni strokovnjaki, zato dosegamo najboljše možne rezultate pri čisto vsakem oblačilu, ki nam ga zaupate. Smo specialisti za čiščenje večernih toalet, kosov visoke mode in dragocenih oblačil, ki jim druge čistilnice morda niso kos.

Neizmerno pozornost pa posvečamo tudi ekologiji in čistemu okolju, zato smo se odločili za poseben postopek bio pranja, ki temelji na nadstandardnem pranju z vodo in uporabo bio razgradljivega, ter okolju in ljudem prijaznega pralnega sredstva.

Ker se zavedamo, da v moderni družbi časa za prijetnejša opravila vedno primanjkuje, v Čistilnici Tekavec vsem svojim zaupnikom nudimo brezplačno dostavo (prevzem in vračilo), in tako pokrivamo celotno osrednje-slovensko regijo ( Kočevje, Ribnica, Novo mesto, Cerknica, Stari trg, Ljubljana, Grosuplje, Škofljica, itd.) vključno z mestno občino Ljubljana. Ker je naše poslanstvo dovršena kvaliteta, vsa vaša oblačila vedno pregleda naš najboljši mojster, mi pa vam jih dostavimo na dom ali v službo.

Vse vas, ki uživate našo kakovost, pa razveseljujemo tako s sezonskimi kot tudi z mesečnimi presenečenji in ugodnostmi.