Igrače

Globinsko čiščenje plišastih igrač, je popolnoma normalna storitev, ki pa marsikomu ne pade na pamet.

Kljub temu se v plišastih igračah nabira ogromna količina prahu ter drugih nečistoč, ki jih najlažje odstranimo s čiščenjem.

Druga opcija bi bila, da plišaste igrače operete v pralnem stroju. Ta delo zelo dobro opravi, vendar pa morate biti pozorni, da ne uporabite programa s centrifugo. Centrifuga bi lahko preveč omehčala notranjost plišastih igrač in raztegnila blago, v katero so plišaste igrače oblečene.

Vendar pa se zatakne takrat, ko ostanejo oprane igrače izredno mokre in je potrebno več dnevno sušenje na suhem zraku. Če se odločite za to opcijo, bodite pazljivi, da ne obesite plišastih igrač, saj se zaradi teže lahko tkanina raztegne ali celo raztrga. To naredite le v vročih dnevih, saj se bo drugače iz igrače začel širiti nič kaj prijeten vonj, ko bo več dni ležala mokra.

Z našimi ročnimi metodami čiščenja znamo največkrat obnoviti tudi mehke igrače. Naj bo to mehek medvedek ali velikanska panda, Čistilnica Tekavec zagotavlja presenetljiv rezultat, ki bo znova obudil svež vonj in ljubezen do priljubljene igrače.