Franšiza

Ste v podobni panogi, vendar vaš posel ne cveti? Podjetje dela izgubo, imate previsoke stroške, premalo izobraženega kadra, razmišljate o upokojitvi ali celo o zaprtju podjetja? Pokličite nas na 01 / 8362 150 ali 031 644 548, lahko vam pomagamo! Z veseljem se bomo dogovorili za informativni sestanek.

Vas morda zanima naša franšiza?

Vsak posel ali podjetnik ni primeren za franšizni sistem, in nikakor ni to poslovna pot, ki bi čudežno prinesla uspeh ne glede na to, da franšiza upošteva opredeljena pravila in poslovno etiko. Vsekakor ne gre za stvar trenutnega navdiha, ampak predvsem temeljitega premisleka.

Nudimo:

 1. Imamo uveljavljen poslovni koncept, znotraj katerega že 40 let donosno poslujemo.
 2. Naš sistem zagotavlja dostop do uveljavljenega, preizkušenega in optimiziranega poslovnega modela.
 3. Naše pilotno poslovanje demonstrira uspešno zagonsko strategijo, standarde za rast in razvoj, kakovostne in dodelane poslovne sisteme ter procese.
 4. Donosnost.
 5. Edinstvenost: inovativnost v poslovnih procesih, politiki poslovanja in načinih trženja ter prodaje.
 6. Sistematičnost.
 7. Prenosljivost: omogočamo prenos celostnega znanja in izkušenj na franšizo v razumnem roku.
 8. Finančno težja dostopnost: naša franšiza zahteva veliko začetnega kapitala, zato si jo lahko privošči zelo majhna skupina ljudi, kar pa pomeni večji trg in manj konkurence.
 9. Ponujamo pravo poslovno priložnost za nove podjetnike: na svojem področju smo edinstveni v postopkih in vodenju.
 10. Tržni potencial tudi v prihodnosti: ključno je, da po naših storitvah povpraševanje samo narašča in bo obstajalo tudi v prihodnosti.
 11. Kot uspešno podjetje posedujemo potrpljenje, visoko stopnjo prilagodljivosti ter ključne odlike, kot so znanje in sposobnosti, potrebne za upravljanje večjega posla (predanost, zagnanost, odločnost, pripravljenost za trdo delo, sposobnost vodenja, motiviranja in podobno).

Možnost širitve: Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora.